Xulu

Team Siesta's Xulu
 26.april 2021
Xulu søger et roligt hjem med interesse for træning.

Xulu søger et roligt hjem med interesse for positiv træning

Vi søger et kærligt og roligt hjem til Xulu - Et hjem der vil brugetid på gåture og positiv træning sammen med ham.

Xulu er meget glad, positiv og elsker at være i centrum. Han er opmærksom og kælen. Han er lyttende og lærevillig, og skøn at træne med.  Xulu er fra vores eget opdræt, og har boet hos os hele hans liv. Vi har haft ham i reserve til at bringe en bestemt avlslinje videre. nXulu er ivrig og energisk .... Det er fantastisk til træning, hvor han er topmotiveret.

Xulu er vant til at leve i en flok som godt kan være alene hjemme sammen, men han er ikke trænet i at være helt alene. Han har dog prøvet at blive passet hvor han har været kortvarigt alene uden problemer. Men det er selvfølgelig noget, der skal trænes op. Han elsker også at være alene ude i haven. Han vil også gerne med i bilen, hvor han kan vente alene uden problemer.

Nervøs overfor andre hunde
Xulus  er usikker overfor andre hunde. Det resulterer i, at han gør og farer frem mod andre hunde, hvis man ikke har kontakt med ham. Vi har trænet positiv træning og agility med ham.  Vi kan godt holde hans opmærksomhed og lade andre hunde gå forbi på afstand, mens hans bliver siddende ved siden af. Men det er noget, man skal være indstillet på at træne videre med.

Vi søger et roligt hjem i landlige omgivelser uden andre hunde
Grundet Xulus problem med andre hunde, skal  han ikke bo i et villakvarter, hvor han konstant vil møde andre hunde på sin gåtur. Vi søger et roligt hjem, der vil acceptere, at Xulu ikke er tryg ved andre hunde, og som har det fint med, at han ikke kan lege og være social med fremmede hunde. Xulu fungerer rigtig godt i hans egen kendte flok, men ikke med fremmede hunde.

Vi ønsker et hjem til ham, hvor hans mennesker er hjemme det meste af tiden, og som har lyst til at gå mange ture i naturen, for det elsker Xulu. Man skal have erfaring med -  og lyst til - at træne positivt med ham, da det styrker hans selvtillid. Xulu elsker at træne. Som det fremgår af billederne, kan Xulu godt trænes på hold med andre hunde, når man holder en vis afstand. Xulu elsker at gå tur og at holde vagt i haven.

 Xulu er ikke vant til børn, og skal derfor ikke til en familie med børn. Han kan generelt virke lidt voldsom, når der kommer fremmede ind i huset pga hans ivrighed for at være først tilstede. Det går dog hurtigt over og vil også kunne trænes til det bedre.

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at besøge Xulu - og se om I har god kemi.  Vi forventer, at du vil komme på besøg flere og prøve at træne lidt med ham. Vi vil også besøge dig i dit hjem sammen med Xulu. Herefter kan du prøve at have ham boende på prøve.  Vi foretrækker at du bor inden for cirka 1 times kørsel fra Brande.

Stamtavle

Xulu er ud af vores eget opdræt - Mor er Saga og  far er skønne Xolo fra Kennel Chinon. Se video  længere nede på siden.

Sundhed

Xulu har endnu ikke været syg.

Gentest for arvelige sygdomme

MAC (dødelig hundesygdom): FRI (begge forældre er fri)
PRA-B (øjensygdom, ): FRI (begge forældre er fri)

Xulu som hvalp

Xulu  med mor Saga

Xulus Mor (Saga)

Pixie's mor er Saga. Hun er dansk juniorchampion - Læs mere om Saga

Xulu's far "Xolo"

Pixie's far er skønne Chinon's Zero to None - i daglig tale Xolo