Vores forventning til hvalpekøbere

Vi forventer, at du som hvalpekøber har gjort dig realistiske tanker om livet med en dværgschnauzer de næste 10-15 år.  Som noget ekstra kræver en dværgschnauzer pelspleje dagligt samt at du afsætter penge til trimning mindst 4 gange om året (eller lærer det selv igennem kurser).  Vi forventer, at du kan leve op til Dansk Kennelklubs (DKK's) generelle forventninger til en hundeejer. Se Dansk Kennelklubs forventninger i videoen herunder.

Se denne video fra DKK før du køber hund

vil du på vores Interesseliste?

Vi matcher hvalp og familie

Vi bestræber os på at finde det bedst mulige match mellem familie og hund, så vi har ikke nogen førstevælger-liste. Vi vurderer hvilken hvalp, der passer bedst til familiens forventninger og til de aktiviteter, som man vil bruge sin dværgschnauzer til. Vi forbereder hvalpen bedst muligt på de forhold, den skal møde i sit nye liv hos den jer. Vi ved reelt først, hvad vi kan tilbyde, når hvalpene er 5-7 uger, og deres karakter og fysik træder frem.

Når I har fået hvalpen hjem, står vi til rådighed 24/7 med råd og vejledning. Det er vigtigt for os, at vi har tillid til - og god kemi med vores købere. Det ved vi selvfølgelig først, når vi har mødt hinanden.  I er altid velkomne til at komme forbi og opleve vores hunde. Bare aftal en tid.

Vil du på vores interesseliste?