Siesta (tidligere avlstæve)

Skønne Siesta var vores første avlstæve. Hun var skøn og har lagt navn til vores opdræt.

Desværre havde Siesta fødselskomplikationer, og var ikke egnet til opdræt. Vi har derfor fundet et dejligt hjem til hende, hvor er familiehund. Hun nyder livet i Skive sammen med Peter og Rita.

Siesta (2017)

 
Siesta er en skøn sort/sølv dværgschnauzer med en harmonisk krop og et kønt udtryksfuldt hoved. Hun har en god strid dækpels og masser af underuld/benhår. Hendes hvide markeringer er flotte og tydelige. Hun har en stærk afstamning med mange championtitler på både mor- og far-side. Vi har udstillet hende på danske og internationale udstillinger - og hun har alle gange fået den bedste bedømmelse "Excellent". Flere gange har også hun fået udmærkelsen "CK", der betyder at hun har "Champion Kvalitet".

Temperament


Siesta er utrolig kælen og knytter sig meget til sine nærmeste mennesker. Hun elsker at lægge i arm og blive nusset. Hun er særdeles adræt/smidig og god til at springe og til at snuppe en bold. Hendes humør er højt og hun er legesyg af natur. Hun er skeptisk overfor fremmede mennesker og ser dem an i et stykke tid før end hun viser dem interesse. Hun er venlig overfor andre hunde.


SundhedSiesta er 35 cm høj og vej er ca. 8,5 kg. Hun er altså en relativ stor model. Siesta er gen-testet for de sygdomme, som Dansk Kennelklub og Dværgschnauzerklubben anbefaler.


Gentest for arvelige sygdomme

MAC (dødelig hundesygdom): FRI
PRA-B (øjensygdom, ): FRI

Klinisk øjenundersøgelse

Siesta er øjenlyst og godkendt til avl.