Pixie

Team Siesta's Pixie
 26.april 2021

Temperament

Pixie har et livligt temperament. Indenfor er hun meget rolig, venlig, imødekommende, men når hun er fri og leger med andre hunde, er hun som awesome.  Hun er meget adræt og let - og hun kan springe som en kat. Hun er god til at omgås andre hunde og positiv overfor mennesker. Pixie er meget selvstændig og hører hun meget dårligt, når der er andre interessante ting at holde øje med.

Afstamning

Pixie er ud af vores eget opdræt - Mor er Saga og hendes far er skønne Xolo fra Kennel Chinon. Se video længere nede på siden.

Sundhed


Pixie har endnu ikke været syg, men hun har ved et uheld mistet det yderste af hendes højre øreflip, da hun var helt lille. Hun kan derfor ikke udstilles. Hun kan dog godt indgå i avl, da den manglende øreflip ikke skyldes noget arveligt. Inden hun indgår i avl, vil hun blive øjenlyst og gen-testet for de sygdomme, som Dansk Kennelklub og Dværgschnauzerklubben anbefaler.


Gentest for arvelige sygdomme

MAC (dødelig hundesygdom):
PRA-B (øjensygdom, ):

Klinisk øjenundersøgelse


Anders med Xulu og Pixie

Vi forvente at bruge Pixie i vores opdræt


Hun skal naturligvis  gennemgå de anbefalede sundhedtjek. Er du interesseret i en hvalp efter Goodie, så er du meget velkommen til at komme og se hende. Er du interesseret i en hvalp efter Pixie, så er du meget velkommen til at komme og se hende.


Pixies Mor (Saga)

Pixie's mor er Saga. Hun er dansk juniorchampion - Læs mere om Saga

Pixie (og Xulu) med mor Saga

Pixie's far "Xolo"

Pixie's far er skønne Chinon's Zero to None - i daglig tale Xolo