Foder til din dværgschnauzer

Vi anbefaler danske KRONCH


FREMSTILLET AF FRISK LAKS!

Foderet fra KRONCH bliver produceret i Danmark af Henne Pet Food. En dansk familievirksomhed, der har leveret kvalitetsfoder siden 1993. De får frisk afskåret laks leveret til døren fra deres nabo, som er en af Europas førende leverandører af laks til fødevareproduktion. Proteiner fra laks indeholder ALLE essentielle aminosyrer, og du behøver derfor ikke tilføre andre proteinkilder til din dværgschnauzer.- Produceret i Danmark
- Fremstillet af frisk laks
- Rig på Omega 3 og 6
- Lav fodermængde
- Letfordøjeligt
- Value for money

 

Gi' din dværgschnauzer
optimal mulighed for et langt og sundt liv

Brug laksebaseret foder - KRONCH fra Henne Pet Food.

Foder til hvalp

KRONCH OPTIMAL

Fuldfoder til hvalpe . Sundt velsmagende fuldfoder af høj kvalitet baseret på frisk laks, med betydelig mængde omega 3 og 6-fedtsyrer. Energisammensætningen er nøje afstemt for at give hvalpen de bedste betingelser for at vokse og udvikle sig.

Foder til voksen hund

KRONCH BASIC


Fuldfoder til hunde med normalt energibehov. Sundt velsmagende fuldfoder af høj kvalitet baseret på frisk laks.  Lakseoliens gode egenskaber giver hunden optimale vilkår for at leve et langt sundt liv.

Godbidder

KRONCH THE ORIGINAL


100% frisk laks. Skånsomt tørret, så alle laksens gode egenskaber er bevaret. Godbidderne har et naturligt indhold af de essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer. En godbid i særklasse - sund og smager godt.

Laks indeholder hele protein-linjen


Lakseproteiner har en høj biologisk værdi. Det giver et letfordøjeligt foder med en høj udnyttelsesgrad (mindre afføring). Proteiner fra laks indeholder ALLE essentielle aminosyrer, og du behøver derfor ikke tilføre andre proteinkilder til din dværgschnauzer.  Laksens proteiner har en meget høj biologisk værdi, hvilket er et udtryk for, hvor stor en del af proteinerne, der reelt kan udnyttes. Lakseproteiner har en biologisk værdi på ca. 94%, hvilket er meget højt sammenlignet med andre animalske proteinkilder.
 


Hvor ofte skal min dværgschnauzer fodres?

Den voksne hund fodres kun 1 gang dagligt.
Hvalpe skal odres flere gange dagligt det første år - få råd af din opdrætter.

Hundens fordøjelsessystem er fra naturens side skabt til store måltider (et bytte nedlægges) og den deraf følgende udspiling af mavesækken sætter gang i den enzymproduktion, der giver en korrekt fordøjelse. Den samme proces sker ikke ved mange små måltider.
Henne Pet Food tilbyder flere sunde produkter til hunde og katte.

Besøg www.henne-pet-food.dk