vil du på vores Interesseliste?

Vi matcher hvalp og familie


Vi bestræber os på at finde det bedst mulige match mellem familie og hund, så vi har ikke nogen førstevælger-liste. Vi vurderer hvilken hvalp, der passer bedst til familiens forventninger og til de aktiviteter, som man vil bruge sin dværgschnauzer til. Vi forbereder hvalpen bedst muligt på de forhold, den skal møde i sit nye liv hos den jer. Vi ved reelt først, hvad vi kan tilbyde, når hvalpene er 5-7 uger, og deres karakter og fysik træder frem.

Når I har fået hvalpen hjem, står vi til rådighed 24/7 med råd og vejledning. Det er vigtigt for os, at vi har tillid til - og god kemi med vores købere. Det ved vi selvfølgelig først, når vi har mødt hinanden.
I er altid velkomne til at komme forbi og opleve vores hunde. Bare aftal en tid.


Forventninger vores hvalpekøbere

Vi forventer, at du som hvalpekøber har gjort dig realistiske tanker om livet med en dværgschnauzer de næste 10-15 år.

Som noget ekstra for en dværgschnauzer skal du være indstillet på at bruge tid på pelspleje dagligt samt at afsætte penge i hundebudgettet til trimning mindst 4 gange om året (dette kan du dog også selv lære, hvis du er ihærdig).

Vi forventer, at du kan leve op til Dansk Kennelklubs (DKK's) generelle forventninger til en hundeejer. Se Dansk Kennelklubs forventninger i videoen herunder.

Se denne video før du køber hund