Vi anbefaler Kronch til din dværgschnauzer
Baseret på laks og
uden tilsætningsstoffer

Der findes nok lige så mange meninger om fodring, som der findes hundeejere.
Vi anbefaler dét, som vi selv har god erfaring med efter mange år med dværgschnauzere.


Alt foder og godbidder fra Kronch er baseret på laks og uden tilsætningsstoffer

Foder

Vi anbefaler Kronch Tørfoder baseret på laks. Foderet er så velsmagende, at det kan bruges som godbidder. Det lugter dog ikke specielt godt for mennesker, så det skal opbevares i lufttæt beholder. Vores hunde er flotte i pelsen, og det er nemt at styre deres vægt. Vores første dværgschnauzer blev tæt på 16 år og havde aldrig problemer med fordøjelsen. Kronch koster ca. halv pris i forhold til fx Royal Canine og Hills.

Der findes en hvalpe-version af Kronch, som bruges frem til 6 måneders alderen, og du får dette hvalpefoder med til din hvalp. Vi kan kun anbefale dig at fortsætte med dette foder. Under alle omstændigheder - fortsæt med hundefoder og ikke menneskemad! Menneskemad er den sikre vej til dårlig fordøjelse og opkast hos hunden.


Hvor ofte skal hunden fodres?

Den voksne hund fodres kun 1 gang dagligt. Hundens fordøjelsessystem er fra naturens side skabt til store måltider (et bytte nedlægges) og den deraf følgende udspiling af mavesækken sætter gang i den enzymproduktion, der giver en korrekt fordøjelse. Den samme udspiling sker ikke ved mange små måltider. Hvalpe skal dog fodres flere gange dagligt.Hvalpefoder "Kronch Optimal"

Der følger 2 kg med hvalpen. Dette foder bruges til hvalpen er ca. 10 måneder.
Herefter kan kun skifte til Kronch Basic.

Giv KUN NATURLIGE tyggeting og godbidder til din dværgschnauzer

Anvend kun (naturlige) tyggeting / godbiudder hvor der medfølger en med varedeklaration.


Godbidder

Vi anbefaler naturlige godbidder uden syntetiske tilsætningsstoffer og overflødig fyldstof. Vores dværgschnauzere elsker deres foder, og derfor kan vi også bruge det som godbidder i løbet af dagen. Derudover er de rigtig glade for en gulerod eller en "shot" bestående af koldpresset lakseolie (fåes også fra Henne Pet Food). Derudover fx naturlige tyggeting som tørrede griseører, kaninører eller koklove.